Finansco – Formuesforvaltning med deg i sentrum

Finansco

 

 

Finansco er et rådgivningsfirma som har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel. Med toppscore hos Morningstar, leverer Finansco en trygg og kundeorientert oppfølging av alle sine kunder.

Finansco ble etablerte i 2008 av gründere som ønsket å skille seg fra datidens finansbransje, som på det tidspunktet var mer opptatt av salg enn rådgiving, for å skape sterkere relasjoner kundene sine. Etter snart 20 år med erfaring innen innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel har de nå blitt en medlemsfordel av SMB Norge.

 Vi ser frem til å samarbeide med SMB Norge sine medlemmer for å finne de beste løsningene for dem innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel, sier partner i Finansco, Christian Kallevig Arnesen.

Bedrifter har ofte like dårlige eller dårligere vilkår på innskudd i banken som man har som privatperson. Dette er gjerne midler man har jobbet hardt for å tjene, og da er det dumt om de står på bedriftens bankkonto og taper seg i verdi. I Finansco kan vi hjelpe med å finne plasseringsalternativer til den typen overskuddslikviditet, men vi kan også se på skatt, mest optimal eierstruktur, pensjon og mye annet som vil kunne bedre situasjonen for bedriften og bedriftens eiere.

Toppscore i Morningstar

I tillegg til lang erfaring har også Finansco blitt annerkjent av Morningstar. Verdipapirfondet Finansco Dynamisk Allokering (FDA) ble belønnet med både 5 av 5 mulige stjerner og gullmedalje for fremtidsutsikter av Morningstar, verdens største og mest anerkjente analyseselskap, som eneste fond i sin kategori.

– Vi er stolte over å vise at en mindre aktør, hvor aksjemajoriteten fortsatt eies av de ansatte, og hvor samtlige aksjonærer betaler skatt til Norge, klarer å levere en konkurransedyktig tjeneste til våre kunder, sier  Arnesen.

Personlig oppfølging og trygghet

Siden Finansco ble opprettet i 2008 har selskapet vokst sakte, men sikkert, både i antallet ansatte, antall kunder og midler under rådgivning. Selv om selskap vokser er alltid den personlig oppfølgigen av deres kunder det viktig. Finansco sier de ønsker å være en problemløser for kundene sine. Deres kompetanse og lange erfaring gir deres kunder trygghet. Riktig plassering, i riktig bransje, i riktig marked.

– Hos oss så er den personlige kontakten mye viktigere og enklere å levere enn om man har en bankrådgiver  som har 2000-5000 kunder hvor det er lett å forsvinne i havet av kunder.  Den personlige oppfølgingen er en del av kundeopplevelsen og tjenestene vi leverer til alle våre kunder, Arnesen.

FinanscoProsessen

Gjennom Finanscos omfattende prosess søker de å avdekke behovene og sparemålene, samt identifisere fornuftige løsninger for deres kunder. Med FinanscoProsessen blir løsningen et produkt av kundens behov, preferanser og mål slik at fremtiden kan møtes med en følelse av kontroll, struktur og trygghet.

– Den første del av den prosessen er alltid gratis og til slik at  vi skal bli litt bedre kjent med hverandres situasjon. Den inkluderer en gratis kartlegging og forvaltningsstrategi basert på kundens behov, målsetninger, planer og andre aspekter som er viktig for den enkelte, sier Arnesen.

Nøkkelfakta om Finansco

  • Etablert i 2008.
  • 13 ansatte (+5 regnskapsførere).
  • Bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.
  • Gratis kartlegging og forvaltningsstrategi basert på kundens behov, målsetninger, planer og andre aspekter som er viktig for den enkelte.

Finansco sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

Finansco med sin brede erfaring tilbyr rabatterte tjenester og produkter innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel til SMB Norges medlemsmasse.

For å benytte deg av medlemstilbudet kan du ta kontakt med:

Christian Kallevig Arnesen
E-post: [email protected]
Telefon: 91 11 55 11