Please log in to view the contents
iv class="post-title-and-meta">

Hvordan skaper og ivaretar du en prestasjonskultur?

Av Anders Lindgren
July 2018

Noen virksomheter gjør det klart bedre enn andre over tid. Tidligere landslagsspiller og trener, og nå direktør for prestasjonsutvikling, Ole Gustav Gjekstad, deler innsikt og tips om hvordan utvikle og ivareta topp prestasjoner.

 

Ole Gustav er svært opptatt av prestasjonsutvikling, og har tidligere uttalt at: «Prestasjonsutvikling er et område som er like viktig i næringslivet som på håndballbanen. Alle resultater kommer på grunn av noe, og på tross av noe annet.»

Jeg mener at nedturen starter både i idrett og næringsliv når man slutter å jakte på det som er «på tross av». Det er alltid mye vi kan forbedre, og hvis vi stopper opp i mer enn noen korte øyeblikk for feire oss selv, så kan det være tiden våre konkurrenter trenger for å ta oss igjen.

Det gjelder å glede seg til prosessen i det å bli bedre, samt finne arbeidsgleden i det å jobbe sammen med andre som har høye ambisjoner og «hårete mål»

Få innsikt i hvordan du skaper en prestasjonskultur (gratis)

Program

08:00 Registrering, enkel frokost, te og kaffe

08:15 Hvordan skaper og ivaretar du en prestasjonskultur?
– Ole Gustav Gjekstad

10:00 Avslutning og mingling

Foredragsholder

Ole Gustav Gjekstad
Håndballtrener

Gjekstad vant tre norgesmesterskap og to seriemesterskap som spiller for Sandefjord. Han spilte profesjonelt for Luzern i Sveits i sesongene 1995–96.

Han var trener for Larvik Håndballklubb fra 1998 til 2005. Fra 1. juni 2011 er han igjen hovedtrener i klubben, samtidig som han forsetter som sportssjef, som han har vært siden 2009.

Han trente også Drammen Håndballklubb i tre sesonger fra 2005 til 2008, og var med på å vinne Eliteserien i håndball for menn to ganger.

Praktisk informasjon

Dato: Onsdag 12. desember, 2018
Sted: Rådhusgata 5B, Oslo (Bedriftsforbundets lokaler)
Tid: kl. 08:00 til kl. 10:00
Pris: Frokostseminaret er gratis
Frist: Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.