Fagnettstedet for SMB-sektoren

Bedriftsforbundet

Vi støtter gründerprosjekt

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Hvilke utfordringer møter dagens gründere og hvordan kan vi styrke deres rammevilkår og posisjon i samfunnet?

 
Publisert 12. August 2016
 
Bedriftsforbundet har i samarbeid med «The Innovation Effect» engasjert tre studenter som skal jobbe med dette i månedene som kommer. Resultatet presenteres på Oslo Innovation Week 17-21. oktober.
Torsdag 11.august var det kick-off hos Bedriftsforbundet og studentene fikk stiftet kjennskap med organisasjonen og de ulike problemstillingene de skal jobbe med. De tre studentene er engasjert for å sette seg nærmere inn i de ulike gründermiljøene i Norge og undersøke hvordan vi bedre kan tilrettelegge for at gründere lykkes med sine oppstarts bedrifter.
– Det er en utfordring at 77,5 prosent av alle ny oppstartede bedrifter går konkurs eller legges ned innen fem år. Vi ønsker å se nærmere på hvordan Bedriftsforbundet og politikerne kan legge bedre til rette for at flere overlever de tøffe oppstartsårene, sier adm.dir Olaf Thommessen.
Studentene som skal jobbe for Bedriftsforbundet heter Trym Sørsdal, Mattias R. Kirchhoff og Carl Martin Elmerskog. Alle tre er masterstudenter fra ulike høyskoler og universiteter i Norge og jobber med dette prosjektet ved siden av studier. Studentene skal jobbe med dette 15 timer i uka og vil kunne benytte Bedriftsforbundets lokaler i Oslo og Trondheim.
 
Hva ser du mest frem til i de nærmeste månedene?
– Jeg ser veldig frem til å starte med dette prosjektet og har lest meg opp på Bedriftsforbundet og gründere i sommer. Første dagen har vært veldig positiv og jeg har blitt tatt godt imot av alle i forbundet, sier Carl.
– Jeg har alltid vært fascinert av Innovasjon og entreprenørskap. Dette er derfor en glimrende mulighet for meg til å sette meg mer inn i dette. Dette er også en mulighet for meg til utvide nettverket mitt og bli kjent med flere personer.
Vi ønsker studentene lykke til og gleder oss til å se sluttresultatet.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]