Bedriftsforbundet

Bedriftsbesøk med FrP

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

«Det er utfordrende å betale formueskatt når det er røde tall på bunnlinja!». Daglig leder i Anlegg og Marine Service Asbjørn Pedersen hadde en klar oppfordring til Frps Stortingsrepresentanter Hans Andreas Limi, Roy Steffensen og Tom Henning Slethei fra Sola FrP.

 
I Sola kommune, nærmere bestemt Tananger, holder vårt medlem Anlegg og Marine Service AS til. Bedriften drives av Asbjørn Pedersen, som også er aktiv i Bedriftsforbundet Region Vest.
Mandag 3.april fikk Asbjørn besøk av Tom Hennig Slethei fra Sola FrP og Stortingsrepresentantene Roy Steffensen og Hans Andreas Limi, som begge sitter i finanskomiteen. Politikerne fikk omvisning i bedriften og Asbjørn gikk gjennom hvordan de jobbet og hvilke utfordringer bedriften står overfor.
 

Utfordrende med formueskatt

Anlegg og Marine Service AS er underleverandør til offshorenæringen og reparer maskiner og store motorer til store båter. Bedriften har mange gode år bak seg, men de siste årene har de i likhet med resten av næringen og mange bedrifter i regionen hatt en tøffere perioder. For en bedrift som denne er det derfor svært utfordrende å betale formueskatt når det er røde tall på bunnlinja.
 

Ønsker fleksibilitet

Andre temaer som ble diskutert var behovet for mer fleksibilitet i arbeidsmiljøloven og lærlingordningen. Vi håper FrP får gjennomslag i det neste statsbudsjettet for å redusere formueskatten enda sterke. Takk til Tom Henning Slethei, Hans Andreas Limi, Roy Steffensen og Asbjørn Pedersen for et interessant og nyttig bedriftsbesøk.
 
 
 
 
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]